Frågefåtöljen: Hells Devils

Från Gladpack, Allt möjligt

Bild: Pelle Lund

Bror Olof Thorsson: Per Fritzell
Bibi: Kerstin Granlund
Henry: Jan Rippe

Han kör MC. Han är ledare för Hells Devils. Han är tatuerad. Han väger 100 kg och han har något viktigt att berätta. Lyssna på honom!


Bild: Pelle Lund[I frågefåtöjen sitter en man med långt hår, skägg och massa tatueringar. Han ser väldigt tuff ut.]

Henry:
I frågefåtöljen denna vecka, har vi Bror-Olof Thorsson. Ledare för MC-gänget Hells Devils-helvetesdjävlarna. Välkommen hit!

Bibi:
Du framstår ju som en extremt aggressiv och våldsam person, som många tillochmed är rädda för och tycker illa om. Är det trevligt tycker du?

[Bror-Olof mjuknar i sättet]

Bror-Olof:
Det där är ju bara en felaktig bild, som inte stämmer, utan är ju bara en felaktig bild. Innerst inne är ju jag en gullplutt, en mjukis, en snäll kille, som vill ha fred på jorden och rädda valarna och inte mera våld i TV och så. Men det är dom andra som retar mig o o och det ska dom inte göra för dom retar mig och då blir jag inte lika trevlig, men jag blir aldrig otrevlig, men jag blir inte trevlig heller. När dom retar mig.

Bibi:
Vilka är dom då, som retar dig?

Bror-Olof:
Tore Buffert, Nagelbitarn, Rötjut, Svänghjul, Pelle Pampers...

[Henry avbryter]

Henry:
Ja, vi kanske inte behöver räkna upp alla som retar dig.

Bror-Olof: Näe, men innerst inne är jag trevlig, när dom inte retar mig. Jag är rena fluffprinsen! Gråter jag? Ja, det gör jag ofta! Har jag kännslor? Ja, det har jag många! skriver jag dikter? Ja, det gör jag! Här är en som jag har skrivit:
Många tror att jorden pajar
och blir öken bara sedan
men vad många inte hajar
är att den har pajat redan.

Det är en dikt som jag har skrivit! Jag är fågelskådare också! Lövsångare har jag sett, strandpipare, kungsfiskare, medlöpare, krigsförbrytare. A det kanske inte är fåglar allihopa, men jag är inte så noga.

Solen är en stark planet
Jag ska bygga en raket
och så ska jag åka dit
för jag är så jävla vit!

Det är en annan dikt som jag har skrivit. Näe vi är inga bråkstakar alls i Hells Devils. Vi gillar att ha skoj och åka hoj bara! Eller som jag brukar säga: Säg det med ett léende och hela världen ler mot dig!

[Bror-Olof ger Bibi och Henry en léendeliknande grimas]

Bibi:
Där fick vi väl alla svar på tal! MC- killar är inget att vara rädda för alltså!

Henry:
Tack Bror-Olof Thorsson!


Tillbaka till huvudsidan