Dagens horoskop

Sketch från Jonssons onsdag, Utanför slottet, Resan som blev av.

Stjärnastrolog Harry Skåp har jagats ner från sitt torn för att ställa framtiden i utsikt åt oss alla


Låt oss börja med väduren: Ni känner er trött, men är ändå inne i en pigg period. Akta er noga för oxar, kräftor, skorpioner, spindlar, flugor och annat äckligt. När det gäller kärlek är ni bäst lämpad för kontakter med stenbocken, men ni träffar istället en oxe som visar sig vara en buffel.

För tvillingarna ser det ännu mörkare ut på kärleksfronten, men ni som är tvillingar kan ju alltid älska med varandra, och det är ju mer än vad man kan säga om jungfrun.

För att inte tala om kräftan...
...ska vi nu tala om skorpionen istället: Ni har lite otur i början av perioden och blir av med alla era pengar, ni får sparken från jobbet, ert hus brinner upp, brandförsäkringen har gått ut, er partner bedrar er, era barn talar inte till er, er hund biter er, ni har armsvett, dåligt andedräkt, övervikt och mjäll och krockar med en ångvält, kastas ur bilen och får ett piano i huvudet, en moped i ryggen, ett cykelstyre i magen och fastnar till slut i en hiss.

Men annars är det bra!

Vågen: Ni känner er dum, och det finns det ju anledning till. Ni tappar nämligen huvudet i början av perioden, men det gör inget eftersom ni ändå aldrig haft något. I övrigt finns det väl inget att tappa, mer än hakan. Men det har jag ju aldrig hört nån göra, så misströsta inte, för det lyser alltid en sol bakom molnens gråa tappar.

Lyckofärg: svart*
Lyckotal: en kvart
Lyckorna: där har jag vart
Lyckosten: Gnejs

Hej svejs!

 

*Färgen är inte alltid samma


Tillbaka till huvudsidan