Badvakten Ola

Från C Eriksson solo

Ola: Claes Eriksson


Hej allihopa och välkomna till denna beachen. Jag heter Ola och är badvakt här idag och jag tänkte bara att jag skulle säga några ord om mig själv så att ni känner er trygga här och med mig. Jag har bra utbildning. Har gått gymnasiet, ekonomisk linje och flera kurser t ex hjärt-lungräddningskurs, mun-mot-munmetodkurs, en avhysningskurs på Securitas, en roddarkurs på Svenska roddförbundet. Jag kan alla simsätt, jag har varit i Miami och mitt favoritprogram på tv är Baywatch. Men jag tittar inte på det som alla andra gör, för brudarnas skull, utan jag tittar för jag tycker det är intressant att se hur dom jobbar.
En gång var det en som drunknade här men jag fick upp honom så han drunknade aldrig och då kom jag i tidningen och det urklippet sitter på väggen borta i min kur om nån vill titta. Jag är singel för närvarande men jag har flera förhållanden bakom mig men jag har inga barn. Men jag är inte bög.
Ett av mina mål i livet är att göra 180 kg i bänkpress.
Jag har ingen bil men jag ska köpa en Porsche när jag får tillräckligt mycket pengar.
Jag tror inte på gud i traditionell mening. Jag tror på en andlig kraft och på det goda i alla människor.
Jag skulle säga att jag har lätt för att få kontakt med folk.
Och jag kommer från en bra familj. Min pappa är karriärcoach i Barcelona just nu och min mamma är parapsykolog. Och min syster har gift sig med en marockan och konverterat till islam. Men det är inga problem för mig för jag är modern och openminded.
Jag dricker måttligt med alkohol.
Och jag har en egen blogg på nätet där jag delar med mig om mina erfarenheter. Och just nu ligger min blogg på 36:e plats bland badvaktsbloggar. Och det är i hela Skandinavien. Så det är bra. Som alla andra människor drömmer jag om att få vara med i tv. Och jag vet att jag skulle passa i alla program för jag har ett bra tv-utseende och jag kan prata obehindrat utan att staka mig, om allt. Jag har varit med ända fram till sista gallringen i Big Brother en gång. Men där sprack jag på att jag måste ha dörren stängd på toaletten. Annars låser det sig för mig. Men jag hoppas att det ska komma en ny chans där det kravet inte är viktigt.
I övrigt är jag politiskt ointresserad. Men jag tycker att det är bra att vi är med i EU för det har öppnat gränserna för mig så att jag kan åka överallt utan pass och köpa vad jag vill och ta med mig hem. Och jag har inga problem med att korna måste ha gula plastmärken i öronen.
Jag oroar mig inte för framtiden.
Jag tycker det är bra att varje människa får ta hand om sig själv och slipper bry sig om andra. Det har ökat valfriheten och gjort oss lyckligare som människor. Först måste man älska sig själv, innan man kan älska andra. Det är vad jag tror.
Jag hoppas ni ska trivas med mig här på stranden idag. är det någonting ni undrar så tveka inte att fråga. Det är ju först i mötet med andra som det blir någon mening med att vara till. även om man i första hand är till för sin egen skull. Ha en bra dag.
Hej.


Tillbaka till huvudsidan