Reklam: Tornado Hudcreme

Från: Tornado.

Lyckad kvinna: Kerstin Granlund
Speaker: ?


För mig som är en sån otroligt lyckad människa kom det som en chock att jag också blev gammal och rynkig. Det trodde jag bara hände andra och inte alls oss som är så lyckade. Jag visste först inte vad jag skulle ta mig till. Flera gånger försökte jag tänka efter vad jag skulle göra, men eftersom jag bara har brytt mig om mitt utseende i hela mitt liv och aldrig har tänkt efter förut, så hände det ingenting när jag tänkte efter. Det var först när min väninna kom med den här burken som alltihopa vände. Tornado hudcremé, sa hon att den hette, och det kan man faktiskt se här att den gör, om man läser på burken.
Den här hudkrämen tycker jag att du ska pröva, för den är inte alls så farlig som andra hudkrämer gärna är. Det är nämligen riktiga vetenskapsmän som har gjort i ordning den här, och dom har till och med provat den på djur och fått fantastiska resultat; chimpanser blir barn på nytt, råttor och möss stannar i utvecklingen, och en avelstjur på Torra gård utanför Eslöv har fått näringsförbud.
Nu ska jag visa hur jag gör när jag använder den här krämen. Den är lätt att smeta in. Den luktar väldigt trevligt, och den ger ett otroligt snabbt resultat. Så, nu är det bara att vänta.

Varför se äldre ut än du behöver? - Tornado hudcremé hjälper dig att hitta ditt rätta jag.


Tillbaka till huvudsidan